We dachten dat de heldinnen "badass"Videogames waren immuun voor de kracht van Barbie.

We hadden het fout!

Gelijktijdig met de release van de nieuwe film van Tomb Raider met Alicia Vikanderde Mattel, reus van de speelgoedindustrie, heeft besloten er een te produceren Barbie met de kenmerken van Lara Croft in deze nieuwste versie.

Zoals je de regel hiervan kunt zien Barbie Het is precies ontworpen volgens het model van de Vikanderin feite hebben we minder explosieve vormen, maar met apparatuur en kleding die een echte waard is Lara Croft, compleet met een verband op de arm en beschikbare wapens.

Ik weet dat het op dit moment niet mogelijk is om het in Italië te hebben, maar de eerste video's van unboxing zijn al op het web en ik weet perfect dat je niet kunt vermijden om te kijken.

Onnodig om zich achter de monitor te verbergen: we weten dat jullie allemaal de dag willen !!!