Wanneer verbeelding en handmatige creatie voldoen aan het videogame, is het geboren Nintendo Labo, nieuwe software voor Nintendo Switch, bijna een maand geleden gepresenteerd in de speciale Mini Direct. Afgezien van wat informatie op de officiële website weten we niet veel over wat de verschillende kits bieden, maar in deze uren heeft het Japanse bedrijf gepubliceerd nieuwe video's waarin alles wordt uitgelegd.

Hieronder vindt u alle films met de geassorteerde kit, met het gameplay van het vissen, het huis, de piano en de robots (we stellen ons al voor om de geweldige Robot Wars-games tot leven te brengen), alle games die ze gebruiken de eigenaardigheden van Joy-Con zoals bewegingssensoren, rumble HD en de infraroodcamera om zelfs in het donker te zien. We hebben dan de Robotkit waarin de speler een echte metaalreus kan worden die, met verschillende posities ingenomen door de gebruiker, in video zal reageren met speciale bewegingen en transformaties.

Een eenvoudig en ingenieus idee waardoor je een wilt Nintendo Labo voor iedereen die echt van plezier houdt, ongeacht de leeftijd.