Hoeveel hebben er gekocht Kingdom Come: Deliverance ze zullen gemerkt hebben hoe pijnlijk de afwezigheid van een normaal reddingssysteem is.

Het spel beperkt de mogelijkheid om enorm vooruitgang te boeken: men kan inderdaad de voortgang registreren alleen na te hebben geslapen, vorderde voldoende op een missie of met behulp van zeldzame en dure verbruiksartikelen in het spel. Nou, de breedte van het spel en de lengte van sommige speurtochten maken dit systeem tot een echte doodsangst. Het komt vaak voor dat je lange stukken terug moet halen voor een triviale fout (zoals van een klif afglijden) alleen omdat we niet konden redden tussen een stuk en een ander van een missie. Of sommige spelers die slapen om te redden, hebben enkele missies met betrekking tot de speeltijd niet gehaald.

Koninkrijk Zoals sommige verbeteringen nodig zijn van zijn team en voor nu ontmoeten we de modders met een mooie mod die u in staat stelt om op elk moment op te slaan (zoals in elke andere open wereld-RPG).

Hier in link en veel plezier!