• Een maand is voor de lancering Devil May Cry: HD Collection, en Capcom heeft in dit verband een trailer uitgebracht, naast een speciale aankondiging: de eerste Devil May Cry het zal inderdaad beschikbaar zijn gratuitamente voor klanten met een Twitch Prime-account.

De collectie is aan het einde van 2017 aangekondigd en omvat de eerste drie titels della serie Devil May Cry. De aankomst op pc, PS4 en Xbox One staat gepland voor 13 maart. Degenen met Twitch Prime kunnen echter de eerste downloaden Devil May Cry gratis - maar alleen in pc-versie. De game kan rechtstreeks vanuit Twitch worden gedownload, maar zal noodzakelijk zijn de Twitch Desktop-app om daadwerkelijk te kunnen spelen.

Capcom heeft bevestigd dat de versie van het spel kan worden gedownload met Twitch Prime het zal identiek zijn aan die opgenomen in de Collectie, en die ook na het verstrijken van de aanbieding, de 27 maart 2018, speelbaar blijft.