De site Kotaku rapporteert enkele geruchten uit "meer bronnen die bekend zijn met het project" en die met zekerheid (of bijna) aangeven dat er een geremasterde verzameling van Spyro, met een werking vergelijkbaar met wat werd bereikt met Crash Bandictoot N. Sane Trilogy. De verzameling omvat de eerste drie spellen, Spyro de Draak, Ripto's Rage! e Jaar van de Draak en zal een enorme visuele beoordeling bevatten, evenals verbeteringen aan het oorspronkelijke spelreddingsysteem. Aan het werk op dergelijke geremasterde voertuigen zou hetzelfde team moeten zijn dat was gewijd aan de verzameling van Crash Bandicoot, Vicarious Visions.

Kotaku meldt ook dat de game volgende maand aangekondigd zal worden PlayStation 4 en zal dit jaar worden uitgebracht voor de Sony-console. De game komt ook op andere platforms die niet beter gespecificeerd zijn in de 2019.