Het wordt steeds erger Marvel vs Capcom: Infinite. Een paar dagen na de publieke aankondiging dat de game werd uitgesloten van de prestigieuze EVO, komt nu een nieuwe klap voor het spel.

De titel is in feite uitgesloten van de Capcom Pro Tour, evenement gemaakt door de ontwikkelaar in de 2014 als een vervolg op de Capcom Cup van het voorgaande jaar. Marvel vs. Capcom: Infinite werd in september 2017 gepubliceerd, te laat om deel te nemen aan de Pro Tour van dat jaar. Het leek daarom waarschijnlijk dat Infinite zou worden uitgenodigd om deel te nemen aan het 2018-toernooi, en dit was de ruime verwachting in de gemeenschap van vechtspellen.

Deze verwachtingen waren ook toegenomen door de toevallige vrijgave van een voorstel van John Diamonon, Capcom's senior director voor vergunningen en exporten, die zei dat de Capcom Pro Tour jaarlijks Infinite zou integreren, maar dat doet het niet.

Via de officiële website de eerste twee etappes zijn aangekondigd, maar ze vermelden niet Marvel vs. Capcom: Infinite. Een vertegenwoordiger van Capcom bevestigde dat dit geen onoplettendheid was, en legde uit dat de tour geheel gericht zou zijn op de recente Arcade-editie van Street Fighter V en op de volgende speelbare personages in de titel.

Kortom, niemand wil Infinite!