Een groot nieuws voor alle liefhebbers van Ontsnap uit Tarkov die niet perfect Engels kauwen of gewoon in hun eigen taal willen spelen: het ontwikkelingsteam heeft aangekondigd dat het spel binnenkort zal worden bijgewerkt met verschillende verbeteringen en toevoegingen, waaronder de Italiaanse.

ontsnappen uit tarkov

Veel dank zal worden toegevoegd aan de internationale projectgemeenschap nieuwe talen aan het spel, waarvan u de lijst hieronder kunt lezen. Als u het proces wilt volgen dat leidt tot de voltooiing van de vertaling, kunt u de officiële pagina bezoeken translate.escapefromtarkov.com; tot nu toe was de prioriteit Duits, gevolgd door andere talen, waaronder de onze, in de laatste verwerkingsfase:

  • Frans, Spaans en Mexicaans Spaans,
  • Pools,
  • italiano
  • Slowaaks,
  • Chinees (vereenvoudigd en traditioneel),
  • Portugees en Braziliaans Portugees,
  • turks,
  • Japans,
  • coreano

We weten niet precies hoeveel we kunnen spelen Ontsnap uit Tarkov in het Italiaans, maar het wachten zal zeker niet zo lang duren.