Na de gebeurtenissen die leidden tot de schorsing van een speler van Overwatch League, Trekken Hij besloot om zijn hand te houden aan zijn richtlijnen om zijn imago te beschermen en om gebruikers toe te staan ​​bepaalde scènes te laten staan, of op zijn minst de zware hand te laten vallen om ze te onderdrukken.

Als een van de gebruikers van Trekken zal betrapt worden op het misbruik maken van andere mensen via andere platforms (zoals YouTube o Twitter) Er zullen in dit verband strafmaatregelen worden genomen. Dit kan zelfs leiden tot het permanente verbod van de gebruiker.

Een lijst van dat alles Trekken u zult beschouwen als "intimidatie" die u kunt vinden deze link.

In dit opzicht, die van Trekken zij hebben ook verklaard dat er geen team zal zijn dat deze gevallen zal detecteren, maar alles zal werken via interne rapporten en, als een onregelmatigheid aan het licht komt die de sancties oproept, alleen na verschillende controles zal optreden ( daarom zal een verbod pas worden opgelegd na voldoende verificatie).

Hoewel dit beleid een schending van de gebruikersprivacy lijkt te zijn (aan de andere kant lijkt het erop dat het wordt "bespioneerd"), biedt het openbare karakter van deze platforms u de mogelijkheid om eenvoudig wangedrag te bewaken zonder inbreuk te maken op iemands rechten (als u mensen niet wilt laten weten wat je van de wereld vindt, stel een privéprofiel in voor een select aantal).

De nieuwe richtlijnen worden van kracht vanaf 19 februari en ze zullen ook een terugwerkende kracht hebben. in werkelijkheid Trekken rapporteert aan alle gebruikers die video's op hun platform hebben die als aanstootgevend worden beschouwd, met als gevolg een verzoek om onmiddellijke verwijdering, anders is het onmogelijk om hun platform te blijven gebruiken.

Een zeer harde lijn van actie, maar het werd noodzakelijk als gevolg van verschillende gevallen van intimidatie via het web, waarvan de "Overwatch League" -zaak slechts het rietje is dat de pot brak (en nog zichtbaarder, gezien de visualisaties die het kampioenschap hebben).

U bent gewaarschuwd:

Ignorantia legis non excusat