Volgens rapporten van ESPN, Kim "Geguri" Se-yeon zal toetreden tot de Shangai Draken. Als het nieuws zijn officiële status vindt, zal Geguri de eerste vrouw zijn die zich bij het volledige kampioenschap voegt.

Geguri, die off-tank speelt (ze staat bekend als een van de beste spelers van Zarya ter wereld), zal worden vergezeld door Lee "Fearless" Eui-Seok, Cheon "Ado" Ki-hyun en een anonieme Chinese speler binnen het team. Het team had tot nu toe een nogal teleurstellend debuut in het competitieve seizoen van de Overwatch League. Ze staan ​​namelijk als laatste in het klassement, zonder winst, met 4-33 scores en een 0-8 record. Het team heeft slechts twee andere wedstrijden om te spelen in de eerste fase, die gemakkelijk zou kunnen eindigen zonder een overwinning als de dingen niet veranderen.

Geguri, zoals gezegd, zou de eerste vrouwelijke speler zijn van de hele Overwatch League, een kritiek die sinds de eerste ontmoeting het kampioenschap en Blizzard heeft gekweld. Deze toevoeging zou Geguri ook een van de vrouwen maken die op het hoogste exportniveau spelen.

De ESPN meldt dat de aankondiging binnen de komende twee weken moet aankomen.