Sorry voor de uitbarsting van de speler World of Warcraft vanaf de dag dat een van de grootste MMORPG aller tijden is: NU!

blijkbaar Legioen, een uitbreiding die ertoe leidde dat ik iets eerder vastliep dan verwacht in vergelijking met de vorige, opende mijn ogen voor een van de ernstigste tekortkomingen van World of Warcraft dat wil zeggen, de vrijheid om je personages te nivelleren zonder een "geleid" pad te volgen.

In feite, in patch 7.3.5, is overal geïmplementeerd Azeroth een van de functies die het winkelen zeer aangenaam maakte Legioen. Niet alleen in gebieden variërend van 100 tot 110 (eigenlijk van 98), maar tot de hele wereld van World of Warcraft, monsters en speurtochten zullen op hetzelfde niveau komen als het personage, waardoor de speler de keuze heeft welk pad moet worden genomen, zelfs als er nog steeds beperkingen zijn om te voorkomen dat nieuwe personages rechtstreeks de wereld van Legioen o Icecrown (daarom hebben we nog steeds de blokken gekoppeld aan de uitvoer van uitbreidingen 10-60 voor Vanille, 60-70 voor Burning Crusade en zo verder).

Bovendien kun je hiermee deelnemen aan feestjes met vrienden van een heel ander niveau dan het jouwe en nog steeds genieten van het spel, omdat de beloningen en de exp die je ontvangt geschikt zijn voor je huidige niveau.

Het is een historische verandering die de gemeenschap oprecht al heel lang wilde, maar zoals ze zeggen: beter laat dan nooit.

Het moet ook gezegd worden dat het implementatieproces lang duurde, omdat de scaling scripts niet altijd werkten zoals het zou moeten en daarom het Blizzard-team opgedragen aan World of Warcraft het duurde honderden uren om te controleren of alles goed ging (al zijn er zeker hier en daar wat bugs die we zullen vinden, maar gezien de grootte van de game waar we het over hebben, zijn fouten die over het hoofd kunnen worden gezien).

La 7.3.5 niet alleen naar het nieuwe schaalniveau gebracht, maar ook geïntroduceerd de nieuwe geallieerde rassen, wat volgens Paul Kubit, een van de game-ontwerpers van het spel, alleen bestaat dankzij gebruikersfeedback tijdens Legioen ze waardeerden zowel de kennis als het visuele impactniveau van de races die zichzelf presenteerden als NPC's.

Deze nieuwe rassen (in werkelijkheid zijn dat er slechts 4 van de 6 voorzien) zullen beschikbaar zijn voor iedereen met de release van Slag bij Azeroth, maar voor fijnproevers die de verleiding niet hebben weerstaan ​​om de pre-order al te doen, zijn ze al selecteerbaar.

En hoeveel van jullie, zoals ik, zullen het account opnieuw activeren om de nieuwe uitbreiding te proberen, komende deze zomer, van World of Warcraft? (we weten heel goed dat we het nooit zullen verlaten)