Sorry voor de uitbarsting van de speler World of Warcraft vanaf de dag dat een van de grootste MMORPG aller tijden is: NU!

blijkbaar Legioen, een uitbreiding die me ertoe heeft gebracht een beetje 'eerder dan gepland te bevriezen', heeft de ogen geopend voor een van de ernstigste tekortkomingen van World of Warcraft dat wil zeggen, de vrijheid om je personages te nivelleren zonder een "geleid" pad te volgen.

In feite, in patch 7.3.5, is overal geïmplementeerd Azeroth een van de functies die de expare zeer aangenaam maakten Legioen. Niet alleen in gebieden variërend van 100 tot 110 (eigenlijk van 98), maar tot de hele wereld van World of Warcraft, monsters en speurtochten zullen op hetzelfde niveau komen als het personage, waardoor de speler de keuze heeft welk pad moet worden genomen, zelfs als er nog steeds beperkingen zijn om te voorkomen dat nieuwe personages rechtstreeks de wereld van Legioen o Icecrown (dus we hebben nog steeds de blokken gekoppeld aan de uitvoer van de 10-60-uitbreidingen voor Vanille, 60-70 voor Burning Crusade en zo verder).

Bovendien kun je hiermee een feestje met vrienden van een heel ander niveau dan dat van jou beginnen en nog steeds van het spel genieten, omdat de beloningen en de exp die je ontvangt geschikt zijn voor je huidige niveau.

Het is een historische verandering die de gemeenschap oprecht lang wilde, maar zoals ze zeggen: beter laat dan nooit.

Het moet ook gezegd worden dat het implementatieproces lang duurde, omdat de scaling scripts niet altijd werkten zoals het zou moeten en daarom het Blizzard-team opgedragen aan World of Warcraft het duurde honderden uren om te controleren of alles goed ging (al zijn er zeker hier en daar wat bugs die we zullen vinden, maar gezien de grootte van de game waar we het over hebben, zijn fouten die over het hoofd kunnen worden gezien).

La 7.3.5 niet alleen naar het nieuwe schaalniveau gebracht, maar ook geïntroduceerd de nieuwe geallieerde rassen, wat volgens Paul Kubit, een van de game-ontwerpers van het spel, alleen bestaat dankzij gebruikersfeedback tijdens Legioen ze waardeerden zowel de kennis als het visuele impactniveau van de races die zichzelf presenteerden als NPC's.

Deze nieuwe races (eigenlijk zijn ze alleen 4 op de geleverde 6) zullen beschikbaar zijn voor iedereen met de release van Slag bij Azeroth, maar voor fijnproevers die de verleiding niet hebben weerstaan ​​om de pre-order al te doen, zijn ze al selecteerbaar.

En hoevelen van u, zoals ik, zullen het account opnieuw activeren om de nieuwe uitbreiding, komende zomer, van World of Warcraft? (we weten heel goed dat we het nooit zullen verlaten)