Ongeveer twee weken geleden Sony, via haar officiële Japanse forum, de opening van de beta voor de 5.5-firmware van de PlayStation 4; vandaag heeft het bedrijf de update uitgebracht voor degenen die deel uitmaken van het preview-programma en de nieuwe functies die worden geïntroduceerd zijn echt interessant.

Allereerst is het de moeite waard om de supersampling, dat wil zeggen het vermogen om het weergeven van games in 1080p op Full HD-schermen te forceren, zelfs als de games deze resolutie niet standaard ondersteunen; uiteraard hangt het succes af van het spel en niet alle titels kunnen zelfs positief reageren framerate-reducties in de slechtste gevallen.

PlayStation 4

De tweede toevoeging is de mogelijkheid van maak chat teams, die met elkaar kunnen communiceren en kunnen deelnemen aan de toernooien; eindelijk is het met de 5.5-update mogelijk verberg de inhoud van de bibliotheek e schakel meldingen uit.

Op dit moment weten we niet wanneer het PlayStation 4 niet behorend tot het bètaprogramma ontvangt de 5.5-update, we hoeven alleen maar op informatie te wachten Sony hetzelfde.