het wachten gesloten bèta van Sea of ​​Thieves heeft, ondanks de technische problemen die zich hebben voorgedaan, aanzienlijke belangstelling gewekt en is overtroffen de 170.000-toeschouwers op Twitch. De bèta bevat echter alleen een klein deel van de functies die worden aangeboden voor de laatste game. Voor degenen die niet willen wachten, is er goed nieuws: gebruikers van Reddit hebben gepresteerd een beta-datamine, het aan het licht brengen van enkele van zijn verborgen schatten, inclusief de kraken.

Een van de gebruikers in kwestie, m4rx, vatte alle bevindingen samen die met de datamine waren verkregen in een bericht op Reddit. Inbegrepen zijn nieuwe winkels, vijandelijke kisten, diverse fauna van vleermuizen tot haaien, en verschillende kaarten en instellingen. We weten niet zeker of de nieuwe instellingen ook verschillende biomen bevatten.

Zie de Kraken

Mythologische wezens omvatten de sirenes en de eerder genoemde kraken, dat is precies zoals we het zouden verwachten: met zijn tentakels kan het zelfs de meest solide van de boten laten zinken. Het harpoenkanon in de activa, indien bruikbaar, lijkt de speler op zijn minst de mogelijkheid te geven haal het afgrondmonster naar beneden.

De mogelijkheid van pas je schip aan, en nog veel meer.