Een vriendelijke en gemakkelijke manier om er te komenOntdekkingsmodus'op Assassin's Creed Origins, waarmee je het spel in alle rust kunt verkennen, en binnenkort, zoals bevestigd door Ubisoft, zal het spel een New Game + om het interessanter te maken voor de meer toegewijde spelers. De modus moet je in staat stellen om alle verkregen wapens en gereedschappen te behouden en ze naar de nieuwe run te brengen, waar we verwachten dat de vijanden worden geüpgraded om de uitdaging aan te gaan.

"New Game + komt eraan" heeft een communitymanager aangekondigd op a Post van Reddit afgelopen zaterdag, nadat een speler vroeg of de geruchten bevestigd zouden worden. "We zullen binnenkort nieuwe informatie hebben om te delen."

De ontdekkingsmodus wacht in plaats daarvan op de 20 februarien omvat rondleidingen en uitvoeringen om u in staat te stellen de spelwereld te verkennen als echte toeristen, allemaal verrijkt met historisch correcte informatie.