Met DOKI DOKI Literatuurclub! je bent helemaal gek. Sommige, zeker meer dan anderen. De grootste veulens van allemaal hebben besloten om het enorme succes van het genre te rijden om het opnieuw in een saus voor te stellen ... .frawsiana! Laten we het hebben over een groep jongens die onder het pseudoniem staat "Diavola Team" heeft besloten om de eerste visuele roman te creëren die volledig is toegewijd aan Fraws en, in het algemeen, aan de wereld van de PDV. Pizza diavola, waifu, Merlo ... dit zijn slechts enkele van de vele referenties die je in het spel kunt vinden! De titel? Project_Fraws!
matti

Het begint allemaal als Angelo (met wie we direct contact hebben gehad met het nieuws) de aankondiging op de website lanceert onze officiële FB-groep. In het begin leek het een van de vele grappen, totdat een volgende post start crowdfunding op itch.io: echte gekken!
Als je ze wilt ondersteunen bij dit avontuur, dan kan dat op dit adres: met een kleine bijdrage heb je ook toegang tot de allereerste build.
NB: het verzamelde geld wordt alleen gebruikt om het spel op Steam te krijgen; Diavola Team heeft de release van de game al volledig gratis op zowel de pc als de Google Play Store gegarandeerd!

Wat kunnen we zeggen, veel geluk voor deze jongens, terwijl we ons voorbereiden op wat de uitdaging van de eeuw zal blijken te zijn: zullen we Fraws kunnen overwinnen?