Tijdens EVO Japan 2018 Capcom presenteerde een nieuwe inhoud voor twee toptitels: Monster Hunter World e Street Fighter V. Via de trailer zie je hieronder i kostuums van Ryu en Sakura verkrijgbaar in Monster Hunter World, onthuld door de producent Ryozo Tsujimoto vanmorgen. Beide kostuums zijn beschikbaar via in-game evenementmissies en degenen met Street Fighter V hebben eerst toegang tot die missies.

Deze twee kostuums zijn een enkel stuk van harnas en ze kunnen niet samen met andere sets worden gebruikt, maar kan nog steeds worden gedragen, ongeacht geslacht. We hebben dan een tweede trailer waarin we integendeel zien de kostuums van de jager in Street Fighter V: we krijgen de mogelijkheid om deRathalos pantser voor Ken e Kirin voor Ibuki, terwijl een derde kostuum nog niet is getoond, maar we weten dat het harnas is Zinogre voor R.Mika.

Een leuk initiatief van Capcom, vooral voor degenen die van beide merken houden en de karakters in zowel Street Fighter V dat in de recente Monster Hunter World.