Geen tijd om te genieten van dat meesterwerk dat is persona 5 en we praten al over een vervolg of andere spellen gerelateerd aan het merk. Om het te doen is hetzelfde Atlus die door een onderzoek van Japanse spelers werd gevraagd waar ze een nieuwe game willen, inclusief hun eigen Persona 6.

Il overzicht het is erg uitgestrekt en omvat vele soorten, ook spin-off; in de toekomst zullen we daarom misschien niet geconfronteerd worden met een nieuw hoofdhoofdstuk, maar eerder met een vechtgame, een online RPG, een strategische RPG, een actie-RPG, een shooter en daarom variëren de apparaten waarmee rekening wordt gehouden van PlayStation 4, Nintendo Switch, pc naar PlayStation VR PlayStation Vita, Nintendo 3DS en smartphone.

Persona

We weten niet wat de Japanners kiezen, moeten we vertrouwen op hun voorkeuren, hoe dan ook blij dat het belang van Atlus te weten wat ze willen de spelers te zien, in de hoop op een dag te zien persona 6 op onze favoriete console.

Reacties

antwoorden