Welkom mijn beste adepten sparagnosauri in de hoek van 'Accattino, vandaag voor de gemeenschap meer tirchia van het web breng ik u als een geschenk de volledige collectie van Geheugenverlies. GRATIS. (ndA = Accattino-notitie, in de verzameling die je hebt Amnesie: De Donkere Afkomst e Amnesia 2: A Machine for Pigs)

Je schat Accattino zoals altijd op de frontlinie voor de sparagno dwangmatig vandaag is vóór elke andere gelovige aangekomen.

Snel over het spel praten, Ik ben mobiel en heb moeite om te wonen, is een grafisch avontuur dat we in de eerste persoon zullen leven, wat vreemd lijkt om te zeggen, maar ik kan het niet in een bekend soort plaatsen. Met een instelling en een ongekende mate van identificatie, belooft dit spel je te veranderen mutande voor het schema mijn dierbaren e zeer filagnosauri zozzissimi. Dus mijn advies is, als je het graag in het donker wilt spelen en misschien met een mooie 7.1-hoofdtelefoon.

In dit meesterwerk van de jongens van Frictional Games veel van de spanning zal gebaseerd zijn op de verwachting van de confrontatie en de spanning die ermee verbonden is, eerder dan de confrontatie op zich.

Maar ik begrijp je, je bent alleen hier voor de MAGISCHE LINK GELUKen ik hou ook van jou voor dit.

Goede ondergoedwisseling, met genegenheid, de jouwe Accattino!