Welkom terug sparagnosauri in de meest gewaardeerde hoek van het hele web, die van je god: deAccattino.

Ik verontschuldig me voor de bijna totale afwezigheid van deze laatste periode, maar tussen een koorts die probeerde mijn ziel en verschillende ups en downs in mijn persoonlijke sfeer uit elkaar te halen, had ik geen tijd en manier om je boekwinkels zoals gewoonlijk uit te werken.

Hier ben ik echter mijn beste meesters avidelli om je een spel te bieden dat ALLES wat je zeker kent en wie het niet kent het niet verdient om het te spelen: ik heb het erover Carmageddon TDR 2000 completamente GRATIS op de Gog.com-portal.

Dat gezegd hebbende, verlaat ik u zoals gewoonlijk de MAGISCHE LINK GELUK dat je het zeker tot de dood hebt gemist.

Zoals elke keer als ik je aanspoor om de vleermuizen te delen om mijn woord te verspreiden, moeten we de wereld laten smeken om onze gratis spellen aan onze voeten.

Een speciaal bedankje gaat naar de schat Bonfisupp voor tijdigheid in het rapport, daje così sparagnosauri!