Nu zijn we eraan gewend: van tijd tot tijd besluit Humble Bundle ons te verwennen met enkele game-aggratis. Deze keer, als onderdeel van de "Winter Sale", het gratis spel is "The Red Solstice". Niets uitzonderlijks, natuurlijk, maar nog steeds een spel dat een zekere levensduur en een goede dosis plezier garandeert als je een passie hebt voor het genre. Ontwikkeld door Ironward, The Red Solstice is een strategische overleving die zelf gedefinieerd is "de spirituele opvolger van NOTD" (Night of the Dead, een zeer beroemde mod ontwikkeld voor Starcraft 2). In tegenstelling tot Starcraft heeft het echter zijn eigenaardigheid in het coöpsysteem tot aan 8-spelers waarmee de hele campagne kan worden geconfronteerd. In het kort: zoek naar 3- of 4-vrienden, laat hem downloaden en plezier hebben.

Resultatenbeelden voor de rode zonnewende

Ik weet dat je het nu zou verwachten de magische link van de Accattinohelaas kan ik je alleen een normale link geven waarmee je de game aggratise kunt downloaden. Het zou even moeten werken ...klik hier

Reacties

antwoorden