Cyberpunk 2077 wordt nog steeds besproken: na het onverwachte tekenen van leven op het Twitter-account van het spelkom de geruchten van een mogelijk uiterlijk van de verwachte CD Projekt Red op de E3 van dit jaar, met een trailer en een demo.

Het gerucht is gerapporteerd door de Pools tijdschrift GRYOnline, verwijzend naar twee anonieme bronnen. Deze bronnen zouden hebben onthuld dat Cyberpunk 2077 bij E3 aanwezig zal zijn. De trailer zou openbaar zijn, terwijl de demo privé zou zijn, toegankelijk voor de geaccrediteerde pers. Dit volgt de strategie van CD Projekt Red bij de lancering van The Witcher 3 in de 2013; bovendien, gezien het aanzien van GRYOnline - een van de grootste Poolse websites voor videogame-nieuws - geniet het gerucht een zekere geloofwaardigheid.

Er is weinig bekend over Cyberpunk 2077, behalve dat CD Projekt Red is van harte dat online elementen geen afbreuk doen aan de singleplayer-ervaring. E3 kon eindelijk langverwachte antwoorden brengen.

Reacties

antwoorden