De jongens in de studio van Liverpool, Evolution Studios, staan ​​bekend om hun werk op franchises zoals Motorstorm e DriveClubmaar nu wil het team weg van de AAA-ontwikkelingswereld om richting de indie-wereld te gaan Wushu Studios.

Geleid door de oprichter Alan McDermott, van de ontwerpdirecteur Nigel Kershaw en van de art director Stuart Trevor, Het team van 11-spelers probeert games te maken "Met interessante mechanica, unieke concepten en verfrissende spelervaringen". Hier is wat uitgelegd door het hoofd van de studie Alan McDermott:

Het kernteam van Wushu heeft in de loop van de jaren nauw met veel projecten samengewerkt, dus er zijn geen deadlines geweest om uit te zoeken hoe we samen kunnen werken, we vielen gewoon in een groef die spelideeën teweegbracht die ons als spelers aantrokken en "ontwikkelaars.

Wushu werkt momenteel aan een onaangekondigde science fiction-titel die in september 2017 begon met prototypen. De game is gemaakt met Unreal Engine 4 en ondanks wat je zou verwachten, is het geen racespel.

We geloofden sterk in het idee dat onze initiële concepten zo snel mogelijk gamepad-ervaringen zouden moeten zijn, dus we schakelden over naar Unreal Engine vanwege zijn ongelooflijke snelle prototypingmogelijkheden. Deze aanpak heeft ons geholpen te begrijpen met welke van onze concepten we onze creativiteit meer zouden kunnen laten doordringen: het is absoluut niet wat mensen van ons verwachten te zien, het is absoluut geen racespel.

Reacties

antwoorden