Wie heeft nog nooit de beroemde "Shakalaka boom"? De typische uitdrukking van wanneer, in basketbal, de mand met grote spectaculairheid verplettert. En de show is absoluut een van de kenmerken van NBA Jam, het beroemde sportmerk maar al lang geen nieuw hoofdstuk meer gezien.

Maar het lijkt erop dat er iets beweegt ter gelegenheid van de 25 jaar van de serie: volgens wat gemeld doorESPNIn feite Electronic Arts (die de rechten heeft gekocht) heeft contact met Microsoft om een ​​nieuwe te brengen NBA Jam op Xbox One en pc.

NBA Jam

Tim Kitzrow (de originele stem van de meeste van de oude EA Sports-games) merkte het volgende op:

Ik kan niets specifieks zeggen, maar er is iets aan de hand voor het vijfentwintigste jaar, dus ik hoop dat we een remake zullen hebben die recht doet aan het origineel.

We kunnen het ding niet officieel geven en ons niet laten weten of we een remake zullen hebben zoals verteld door Kitzrow of een nieuw hoofdstuk, het is een feit dat we straks misschien terug kunnen gaan om manden in brand te steken met een nieuwe NBA Jam.

Reacties

antwoorden