Dat verleden is een volledige week geweest voor God of War. De game director van de exclusieve PS4-reactie heeft gereageerd een reeks vragen, onthullende verschillende details over wat ons te wachten staat, en het spel heeft veel media-aandacht gekregen. Speculatie gaat door op de releasedatum: een Portugese retailer hij gaf inderdaad aan de game zoals beschikbaar vanaf 22 maart.

Uitgave datum 22 maart

De datum die op de website van de Portugese detailhandelaar wordt aangegeven, is dezelfde als die waarop de lanceringsdatum was verschenen een vorige lek: de Chileense en de Amerikaanse PlayStation Store hadden inderdaad de 22 maart gerapporteerd als de datum van beschikbaarheid van de nieuwe God of War, in een fout die vervolgens werd gecorrigeerd.

Om de hypothese dat op maart 22 is echt van de datum geplande release verder te onderbouwen, moet het rekening houden met de symbolische waarde: het zal een kwestie van de dertiende verjaardag van de uitgang van de eerste God of War zijn. Gezien ook dat Sony had bevestigd dat de release van God of War gepland stond voor 2018 lente, lijken de stukjes van de puzzel te goed te passen, omdat het gewoon toeval is. We moeten gewoon onze riemen vastmaken en ons voorbereiden om Kratos in actie te zien, na jaren van wachten.

Reacties

antwoorden