Een grote aankondiging, speciaal voor degenen die het niet in de originele versie speelden, werd gemaakt tijdens de video van de Nintendo Direct een paar minuten gepubliceerd: het Japanse bedrijf heeft inderdaad aangekondigd The World Ends With You Laatste remix voor Nintendo Switch.

De game, oorspronkelijk tien jaar geleden uitgebracht op DS en vervolgens op smartphones, het spel zal de bedieningselementen van het aanraakscherm opnieuw voorstellen in draagbare modus in de tv-modus Ja zal een nieuwe speelstijl gebruiken die allemaal gebaseerd is op Joy-Con; daarnaast zullen we ook een nieuw scenario hebben dat het verhaal zal verdiepen.

The World Ends Witch You Laatste remix op het moment dat het is gepland voor de 2018, maar we hebben nog geen officiële releasedatum.

Reacties

antwoorden