Volgens een rapport van Windows Central, Microsoft bereidt een voor nieuw systeem van doelstellingen genaamd "Vacatures"(Carrières), die het huidige systeem op Xbox One gaan ondersteunen.

Il nuovo sistema zal geneigd zijn te compenseren voor de manier waarop de huidige doelstellingen worden beloond door spelers die profiteren van een enorme hoeveelheid titels in vergelijking met degenen die gedurende een lange periode willen spelen voor een titel. De carrières ze zijn ontworpen om tijdens het spel doelen te bereiken in plaats van alleen de 1000-punten te krijgen en vervolgens verder te gaan.

Microsoft heeft het plan niet bevestigd, maar Windows Central meldt dat het bedrijf op dit moment eraan werkt. Het nieuwe systeem zou een vorm moeten aannemen gebaseerd op de voortgang van niveaus, vergelijkbaar met de PlayStation-trofeeën, compleet met buitendoosavontuur als beloning. We zien uit naar eventuele weigeringen of bevestigingen.