Het is een tijdje geleden sinds de eerste aankondiging van Cyberpunk 2077, die plaatsvond in de 2012. Het ambitieuze project multiplayer CD Projekt Red heeft de afgelopen vijf-plus jaren doorgebracht zonder fanfare, bouwt voort op de reputatie van de dev. Maar vandaag, CD Projekt Red heeft zijn fans verrast door bijwerking van de Twitter-account van Cyberpunk 2077, die slapend was geweest voor jaren.

Er is weinig bekend over Cyberpunk 2077 - dat niet van plan is om het spoor van roofpatronen voor zijn online componenten te volgen. De nieuwe tweet is verschenenaccount Officiële Twitter van het spel helpt hier weinig mee, maar het is een teken van het leven dat toekomstige ontwikkelingen kan voorspellen: in feite was Cyberpunk 2077 sinds december inactief op Twitter 2013. CD Projekt Red speelt met de verwachtingen van de fans? Kunnen we binnenkort een aankondiging verwachten? Eén ding is zeker, de reactie van de fans was onmiddellijk en enthousiast.

In de afgelopen paar maanden is het debat over Cyberpunk 2077 zeker versneld: als eerste uit bezorgdheid over de beweringen van CD Projekt Red over elementen online dat zou hebben gezorgd voor "het succes op lange termijn" van het spel en vervolgens voor het ontkennen van mogelijke microtransacties: CD Projekt Red zei van hebzucht willen laten aan anderen, en dat online elementen geen afbreuk doen aan de ervaring van een enkele speler. We hopen echter dat je in de 2018 meer praat over de feitelijke inhoud van een van de meest verwachte games van de afgelopen jaren - en dat je niet hoeft te wachten tot 2022 voor een ander raadselachtig bericht op Twitter.

Reacties

antwoorden