Opstand, via een post op Twitter, de acquisitie aangekondigd van Radiant Worlds. Het in het Verenigd Koninkrijk gevestigde bedrijf, opgericht door veteranen uit de industrie, Dizzy Philip en Andrew Oliver. Het onderzoek werkte aan SkySaga: Infinite Isles, MMO-sandbox geannuleerd afgelopen jaar en de ontwikkelaar zonder een project of een bron van inkomsten achtergelaten. De overname brengt de 70-medewerkers naar Rebellion Warwick.

Volgens een persbericht van het bedrijf, zal de nieuwe studie meteen gaan werken aan projecten zoals Vreemde Brigade, terwijl het bijdraagt ​​aan de andere Rebellion-franchises, waaronder Battlezone, Sniper Elite en Evil Genius. Dit brengt Rebellion naar de medewerkers van 300. Hier is wat de CEO en medeoprichter van Rebellion, Jason Kingsley, verklaarde:

Het brengen van zulke belangrijke mensen in het bedrijf, net na onze vijfentwintigste verjaardag, is echt opmerkelijk. Het was een geweldig jaar voor ons en we hebben veel projecten om de 2018, 2019 en nog veel verder te ontwikkelen voor Rebelion.

Reacties

antwoorden