God of War is een van de meest verwachte titels onder degenen die naar de 2018 komen. De exclusieve PS4 zou in de eerste helft van het nieuwe jaar moeten aankomen, maar de details wachten erop om onthuld te worden. De gamedirecteur van God of War, Cory Barlog, heeft zijn eigen scenario voltooid en een reeks 102-vragen beantwoord.

Het interview duurt iets minder dan zeven minuten en ziet Joe Juba van Game Informer, voer de ene vraag na de andere in bij de spelregisseur. Barlog beantwoordde natuurlijk niet alle vragen - soms gaf hij ontwijkende antwoorden of toevlucht tot sarcasme - maar hij bevestigde niettemin dat de game secundaire missies en nieuwe kostuums bevat die de speler tijdens het avontuur kan ontgrendelen.

Barlog sprak ook over de relatie tussen de Noorse mythologie, die zal domineren in dit nieuwe hoofdstuk, en eerdere exploits van Kratos - zonder de aanwezigheid van wapens of personages uit voorgaande games te bevestigen. Hij bevestigde echter dat Atreus niet op de hoogte was van het verleden van zijn vader.

Het interview is hieronder volledig beschikbaar, in het Engels.