Als je een hebt gehad Nintendo 64 in de loop van je leven heb je waarschijnlijk gespeeld Diddy Kong Racing. In tegenstelling tot Mario Kart 64 was dit spel meer op vaardigheden georiënteerd en met zijn open wereldontwerp en de lijst van bruikbare personages was levendiger. Zonder enige twijfel, een van de grootste bijdragen van Zeldzaam naar de console.

Het is ongelooflijk onwaarschijnlijk dat Diddy Kong Racing wordt verkocht PC, hoewel het is ontwikkeld door Rare. Het is even onwaarschijnlijk dat Nintendo van plan is terug te keren naar de serie, maar voor iedereen die een deel van dat spel opnieuw wil bekijken, heeft iemand een klein deel van de hub opnieuw gemaakt in Unreal Engine 4.

Alles is gemaakt door CryZenX, neem een ​​kijkje in de onderstaande video om het werk te bewonderen. Als je deze kleine demo wilt proberen, kun je deze downloaden op volgende link.