Bandai Namco heeft een nieuwe video gedeeld voor Ni no Kuni II: Revenant Kingdom, waar je een lange weg kunt bekijken naar een aantal nieuwe fasen met The Battle for the Heartlands en One Good Turn.

In het eerste deel zien we The Battle for the Heartlands, waarbij Evan het onbewoonde gebied van de Heartlands betreedt in de hoop zijn koninkrijk te vestigen. Hij staat echter tegenover een groep bandieten en zal ze moeten verslaan om het te halen.

Het volgende deel begint rond de minuut 7: 37 met One Good Turn Deserves Another, waarbij Evan zijn weg baant om een ​​test te ondergaan die erop gericht is zijn recht om te regeren te bewijzen. Evan en Roland worden gevangen door de piraten van de lucht en, net als hun einde lijkt te komen, een meisje genaamd Tani komt te hulp en helpt hen te ontsnappen uit de dood.

De titel wordt gepubliceerd op 19 januari 2018.