De inzet van de ontwikkelaars van Dovend licht het moet geprezen worden. Ze beloofden een jaar gratis content en dat was het vandaag kondigde en publiceerde een nieuwe DLC genaamd Gun Silencer.

Met de geluiddemper kun je de hoofden van de zombies opblazen zonder de buren te waarschuwen, wat populair is voor fans van het spel. De Gun Silencer is de tweede van de 10 gratis content die is gepland voor Dying Light en die in de loop van een jaar wordt verspreid. Dit is gedaan om de actieve en talrijke community van het spel te bedanken voor de voortdurende ondersteuning en om hen nieuwe redenen te geven om terug te komen.

Dying Light werd in januari 2015 uitgebracht, dus bijna drie jaar geleden, maar lijkt blijkbaar nog steeds 500.000-spelers aan te trekken.

Gezien de populariteit van het spel werd ook een vervolg aangekondigd, hoewel de woorden "Dying Light 2" niet formeel werden geassocieerd met het grote project dat in de studio werd ontwikkeld Techland.