Na de onthulling van Obsidian als een partner van de nieuwe divisie Private Division di Take-Two, heeft het softwarebedrijf dat aangekondigd zijn volgende project zal geen microtransacties bevatten.

Het bedrijf maakte de aankondiging op zijn officieel forum. Het bedrijf benadrukte dat verschillende fans het bedrijf hadden gevraagd om microtransacties op te nemen in hun eerste project met de privédivisie, en zij wilden het onderwerp verduidelijken. "Geen microtransacties, van welke aard dan ook, in ons spel".

De verklaring biedt geen andere details over het project zelf, behalve dat het zal een rollenspel worden. Spreken met Game Informer, Tim Cain van Obsidian zei: "Als mensen onze vorige rollenspellen leuk vonden, zullen ze dit leuk vinden in termen van hoe we reactieve werelden creëren en vooral met betrekking tot onze stijl van humor."

Reacties

antwoorden