Falcom hij is van plan zijn ontwikkelteam uit te breiden voor een project dat op dit moment slechts een idee is, maar dat is iets groter dan wat het softwarebedrijf gewoonlijk heeft ontwikkeld. De door Falcom gezochte figuren zijn de volgende, allemaal moeten ze op zijn minst een gemiddeld niveau zijn:

  • programmeur
  • grafisch
  • Geluidsschepper
  • Planontwerp
  • Niet-ontwikkeling banen

Il tweet legt beter uit wat ze zijn de bedoelingen van het softwarehuis:

We willen een nieuw rollenspel creëren en werken aan een leukere vorm van actie. Dit zijn enkele van de gedachten die hebben gemaakt wat Falcom vandaag is. We willen werken aan een nieuwe game van Ys of Trails. We willen een nieuwe serie beginnen. We denken dat er veel redenen zijn om ons team uit te breiden, maar "Falcom wil serieus een spel maken"Is wat het beste het geheel vertegenwoordigt.

Vaak zoeken de verschillende bedrijven naar nieuwe elementen om in een team te worden opgenomen, maar er is altijd sprake van een paar elementen; in dit geval zouden we het goed hebben vijf nieuwe inzendingen in een softwarehuis dat altijd met heel weinig elementen heeft gewerkt; welk project zal in gedachten hebben Falcom?

Reacties

antwoorden