Sea of ​​Thieves het is een van die spellen die nog niet veel besproken is tijdens de ontwikkelingsfase, tenminste tot vandaag. De video gewijd aan de game, die je hieronder kunt zien, verklaart demultiplayeravontuur in de open wereld di Zeldzaam allemaal toegewijd aan pirati.

Begin met het tonen van de karakterpersonalisatie en blijft de gokspoor van de speler.

Het lijkt erop dat Sea of ​​Thieves groot belang hecht aan de reputatie van de facties. Er zijn een aantal facties met verschillende motivaties en voorkeuren en tijdens het voltooien van verschillende activiteiten zal de reputatie bij de verschillende facties dienovereenkomstig veranderen.

De facties geven ook oproepmissies reizend, van verschillende typen. Naarmate de reputatie van één factie toeneemt, worden nieuwe missies ontgrendeld die gepersonaliseerde titels, doelen en meer garanderen.

Aangezien Sea of ​​Thieves een multiplayer-spel is, kun je je vrienden vergezellen om een ​​bemanning van een schip te trainen en de actieve Voyage van elk bemanningslid te voltooien.

Om een ​​idee te geven van hoe een reis eruit zou kunnen zien, gebruikte Rare de Gold Hoarder-factie als een voorbeeld. Deze hebzuchtige mensen willen dat ze op zoek gaan naar schuilplaatsen die alleen kunnen worden geopend met hun Skeleton Keys en, als ze meer vertrouwen, zullen ze de speler sturen om te zoeken naar een nog kostbaarder schat.

Andere facties van Sea of ​​Thieves hebben verschillende doelen. De Merchant Alliance vraagt ​​spelers bijvoorbeeld om gebieden te patrouilleren en voorraden te verzamelen en de lading vervolgens binnen een bepaalde periode naar bestemmingen te verzenden. Soms zijn de middelen die de factie nodig heeft levende dieren en moet je ze opjagen.

Naast Voyages kunnen spelers eenvoudig verkennen, doen wat ze willen.