Een ongelooflijk resultaat is zojuist behaald door Nintendo Switch, de Japanse hybride console waarvan het succes zeker geen nieuwigheid is die we vandaag ontdekken. De uitstekende verkopen staan ​​onder ieders oog en dezelfde videogameketens hebben altijd goed gesproken over de Nintendo-console, maar nu hebben we officiële gegevens die door hetzelfde Japanse bedrijf zijn bekendgemaakt: Switch, slechts 9 maanden na de marktaankomst, heeft 10 miljoenen eenheden verkocht.

Om een ​​vergelijking te maken, in dezelfde periode verkocht de Wii 13 miljoenen stuks dan het bereiken van de ongelooflijke aantallen die geschiedenis hebben gemaakt, terwijl Wii U stopte met slechts 3,91 miljoen, raggiungendo in totaal bijna 14 miljoenen gedurende zijn levenscyclus. Nintendo Switch heeft in de praktijk in minder dan een jaar bijna het aantal bereikt dat zijn voorganger in 6 jaren heeft gedaan, met een verkoopperspectief dat veel dichter bij dat van Wii ligt.

Dankzij jullie allemaal heeft Nintendo Switch 10 miljoenen exemplaren verkocht in slechts 9 maanden. We kunnen niet wachten om je nog steeds een glimlach te geven, zelfs in de 2018!

Publiée par Nintendo Switch op Mardi 12 décembre 2017

De voorspellingen willen het Nintendo 14-miljoen aan het einde van het fiscale jaar echt; een doel niet onmogelijk gezien het ongelooflijke succes van de console en de aanstaande kerstvakantie; Nintendo Switch zal het succes van de Wii kunnen evenaren of het moet zich "overgeven" aan het fenomeen van de Wiimote e Wii Sports?

Reacties

antwoorden