Als u op zoek bent naar een nieuwe manier om procedureel gegenereerde pracht van te onderzoeken No Man's Sky en tegelijkertijd ben je gepassioneerd door Star Wars, ren je om je pc-versie opnieuw te installeren en maak je een ritje met de Millennium Falconeenmaal gevonden. De mod MorShip Voegt een dozijn nieuwe schepen, waaronder Falcon, toe aan procedurele spelgeneratielijsten, wat betekent dat het nieuwe ruimtevaartuig geen bestaand schip zal vervangen en zich bijgevolg willekeurig zal presenteren tijdens het verkennen van het heelal.

De schepen zijn gebouwd door verschillende makers en ook opgenomen pod racer rechtstreeks van The Phantom Threat.

Modders schrijven echter een waarschuwing: "... het verwijderen van de mod zal een crash veroorzaken als / wanneer een game save de niet-geïnstalleerde mod schepen probeert te laden." Denk er dus over na voordat u het installeert.