De versie VR di Fallout 4 is eindelijk beschikbaar en stelt franchisefans dichter bij de actie dan ooit. We hebben er veel video's over gezien Fallout 4 VR tijdens deE3 maar sindsdien is er niet veel nieuws over. In april, de vice-president van AMD Roy Taylor verklaarde dat het spel "de sector zou veranderen". Nu zullen we kijken of dit echt het geval is.

De game is ontworpen met deHTC Vive en, in tegenstelling tot Doom VFR, is niet gepubliceerd voor PlayStation VR. De titel, oorspronkelijk gepland voor oktober, bevat de hele campagne, met herwerkte gevechts- en crafting-systemen.

De game is ook gebundeld met een HTC-hoofdtelefoon. De titel staat los van de standaardversie en de kosten 59 euro. Op dit moment zijn de reacties in de recensies op Stoom ze zijn een beetje gemengd, met sommige klagen dat het spel een beetje wazig is.