Il Signeer degli Anelli zal zijn eigen kaartspel hebben dat uitkomt PC in 2018.

The Lord of the Rings Living Card Game het is een digitale versie van het fysieke kaartspel Lord of the Rings di Fantasy Flight Games. Als zodanig handhaaft het de vaste verdeling van de kaarten, waardoor de willekeur van de aankoop verdwijnt. We concentreren ons ook op het coöperatieve spel, gebaseerd op de plot.

De game bevat spelers die een team van drie helden leiden door middel van een reeks verhalende campagnes in de Midden-aarde. Vecht tegen de krachten van Sauron, bestuurd door de computer, en decks bouwen op basis van geallieerde kaarten, evenementen en apparatuur.

The Lord of the Rings wordt gepubliceerd op Stoom bij vroege toegang in de komende maanden. Fantasy Flight zei dat het spel in de toekomst zal worden bijgewerkt om de coöperatie te ondersteunen, die vervolgens twee spelers in staat zal stellen om samen de missies te voltooien. Het wordt dan gelanceerd als een gratis te spelen titel tijdens de 2018.