Jeff Kaplan, de gamedirecteur van Overwatch, heeft de nieuw seizoensevenement voorbereid op de winter. De december-update zal het. Opnieuw voorstellen slag van sneeuwballen van vorig jaar, en zal een nieuwe spelmodus introduceren, waarin je Mei kunt spelen en Winston kunt achtervolgen. De nieuwe spelmodus heeft eigenlijk recht op Yeti Hunt.

De King's Row- en Hanamura-kaarten worden opnieuw voorgesteld in winterversie, bedekt met sneeuw. En als we het over de laatste hebben, zal de strijd om sneeuwballen plaatsvinden op de kaart van de Zwarte Woud Arena.

Volgens Kaplan zal de botsing met de Yeti een zijn baas vechten, waarbij een team van vijf Mei staat opgesteld tegen een speler die alleen Winston beheert. Deze laatste moet proberen de wetenschappers te ontwijken totdat hij genoeg snacks heeft opgeslokt om het te activeren woedemodus; op dat moment is het aan de tegenstanders om te ontsnappen, met de hulp van een extra vaardigheid die voor de gelegenheid wordt geboden - ijs val.

De update zal arriveren de 12 decemberen zal kerstkledij voor Hanzo, Junkrat en Roadhog bevatten.

Reacties

antwoorden