Battlestate Games heeft aangekondigd dat het binnenkort mogelijk is om toegang te krijgen tot de Open Beta van Ontsnap uit Tarkov en voor de gelegenheid zijn er veel i bonussen en initiatieven genomen door de Nieuwjaarsevenement: vanaf 28 december en gedurende een paar weken kun je het spel proberen om de servers te testen en te zien hoeveel ze bestand zijn tegen de belasting van verbonden gebruikers.

In dit verband zal het evenement worden georganiseerd, wat zal geven gratis toegang tot het spel voor sommige gebruikers die op de officiële website zijn geregistreerd van het project, maar ze spelen nog niet. In feite zullen zeven dagen van proef gegarandeerd worden aan een gelukkig deel van spelers die willekeurig gekozen zullen worden uit alle leden, met de hoogste prioriteit van "tekenen" voor degenen die het langst geregistreerd zijn; ook binnen een week nadat het evenement is gestart, Escape from Tarkov is beschikbaar voor aankoop met een korting van 25% voor alle soorten transacties (aankopen, pakketupdates en geschenken).

Maar de initiatieven eindigen hier niet; zoals je kunt lezen Officiële site in feite zijn er veel bonussen voor degenen die zich hebben aangesloten bij de Closed Beta of zelfs de Alpha, met steeds betere prijzen. Waar wacht je nog op? Je moet gewoon blijven inschrijven als je dat nog niet hebt gedaan of wacht op je welverdiende prijzen!