Iedereen praat erover, iedereen wil ze, maar blijkbaar beginnen ze niet iedereen te overtuigen.

We hebben het over Bitcoin, de cryptocurrency die de laatste tijd recordnummers opneemt (lijkt deze ochtend vanmorgen door de muur van 14.000 euro te zijn gebroken), maar voor deze groei exponentieel begint in enige omgevingen enige twijfel te creëren.

Het populaire digitale platform Stoom in feite heeft hij besloten om geen betalingen meer te accepteren in Bitcoin, "te hoge commissies en hoge volatiliteit" als motivatie.

Over de commissies informeren zij die van de Klep, het is gegaan van de 20-cent van het begin tot de bijna 20-dollars die het bedrijf vandaag moest aanrekenen aan de klant om de betaling in ontvangst te nemen Bitcoin.

Wat de volatiliteit betreft, maakt de zeer hoge snelheid waarmee de waarde van de cryptocurrency verandert geen exacte wijziging mogelijk vanaf het moment dat de transactie wordt gestart tot wanneer deze daadwerkelijk is voltooid (met problemen met restituties of hogere kosten, die reflecteer op het imago van het bedrijf, naast de voor de hand liggende kosten).

Dus dit zijn de redenen waarom Klep heeft besloten i te verlaten Bitcoin als betaalmiddel, maar zonder de deur in de toekomst volledig te sluiten voor de toekomst, mocht de situatie zich stabiliseren.

Kleine kanttekening: velen zijn ervan overtuigd dat de bubbel van Bitcoin staat op het punt te barsten, zo erg dat zelfs sommige managers van hedgefondsen dat leuk vinden Mike Novogratz, begonnen te adviseren om niet te investeren in wat sommige experts uit de industrie definiëren "de grootste bubbel van ons leven ", of wees gewoon bezorgd door de talloze pogingen (en successen) van hacking op sites die grote hoeveelheden verhandelen en beheren Bitcoin, zoals is gebeurd Nicehash (alleen de laatste van de hack-cases van de laatste paar maanden).

En indien Heer Gabe (EEN WEINIG persoon die aan de winst is gehecht) heeft besloten dat ze niet meer goed gaan, ik zou je een vraag stellen ...

Reacties

antwoorden