Super heet, de vreemde VR-shooter (die echter ook zonder een virtual reality-apparaat kan worden afgespeeld) krijgt een uitbreiding van de titel Superhot: Mind Control Delete. Deze uitbreiding zal een rogue doorbraak in de titel opleveren, met procedureel gegenereerde tijdsniveaus. Het komt aan Steam Early Access in twee dagen, maar de ontwikkelaars waarschuwen dat de volledige versie binnen bijna een jaar zal aankomen.

Uitbreiding neemt je mee door tientallen steeds moeilijkere uitdagingen met de gameplay die kenmerkend is voor het spel: de tijd werkt alleen als je beweegt. Elke uitdaging maakt je krachtiger en brengt je dichter bij het ontcijferen van de geheimen die door het systeem worden verborgen. Terwijl je krachtige vaardigheden ontgrendelt en toegang krijgt tot nieuwe speelbare personages, worden je vijanden ook sterker, slimmer en wanhopiger.