Super heet, de vreemde VR-shooter (zelfs speelbaar zonder een virtual reality-apparaat) staat op het punt een uitbreiding te krijgen Superhot: Mind Control Delete. Deze uitbreiding zal een rogue doorbraak in de titel opleveren, met procedureel gegenereerde tijdsniveaus. Het komt aan Steam Early Access in twee dagen, maar de ontwikkelaars waarschuwen dat de volledige versie binnen bijna een jaar zal aankomen.

De uitbreiding neemt je mee naar tientallen steeds moeilijker wordende uitdagingen met de typische gameplay van de game: de tijd loopt alleen wanneer je beweegt. Elke uitdaging maakt je krachtiger en brengt je dichter bij het ontcijferen van de geheimen verborgen door het systeem. Naarmate je krachtige vaardigheden ontgrendelt en toegang krijgt tot nieuwe speelbare personages, worden je vijanden ook sterker, slimmer en wanhopiger.