Goed sparagnosauri, hier is geen tijd te verspillen. Welkom terug in de hoek van deAccattino.

Het geroezemoes van vandaag, evenals het me brengen als mijn laatste gebruik als een mobiel, is een beetje geavanceerd, er zullen een aantal dingen te doen zijn.

Je wilt voor de groten stront gedaan de laatste tijd, wil je voor pure en eenvoudige goedheid, moeder Bubisoft hij wilde ons twee cadeautjes geven. Wereld in conflict het is gratis van 4 december al 12 december 2017 (dus al beschikbaar wanneer u deze regels leest).

Wereld in conflict, gratis van 4 tot 12 december

Het hoofdgerecht van de cursus is echter Assassin's Creed 4 naar mijn mening is het, ondanks dat het een spel vol onvolkomenheden is, nog steeds een drievoudige A. Assassino Credici CUATTRO het is daarom gratis beschikbaar vanaf 12 december al 18 december 2017.

Assassin Credici gratis van 12 tot 18 december

Dus let op, markeer de datums in uw mooie Google-agenda, zodat u de weggeefactie van de komende dagen over AC4 niet mist. We zullen het artikel toch bijwerken en we zullen een respam doen op de bazza-pagina voor de meest rinco ... Lazy.

Om beide spellen in te wisselen, volgt u gewoon de gebruikelijke manier MAGISCHE LINK GELUK. Vanzelfsprekend kunnen de games worden ingewisseld Uplay, het eigen digitale leveringsplatform.

Hier de officiële bron van de release.