Goed sparagnosauri, hier is geen tijd te verliezen. Welkom terug in de hoek vanAccattino.

De bazza van vandaag, evenals portarvela als mijn laatste gebruik van mobiel, is een beetje 'geavanceerd, er zullen wat trucjes te nemen zijn.

Je wilt voor de groten stront gedaan de laatste tijd, wil je voor pure en eenvoudige goedheid, moeder Bubisoft hij wilde ons twee cadeautjes geven. Wereld in conflict het is gratis van 4 december al 12 december 2017 (dus al beschikbaar wanneer u deze regels leest).

Wereld in conflict, gratis van 4 tot 12 december

Het hoofdgerecht van de cursus is echter Assassin's Creed 4 naar mijn mening is het, ondanks dat het een spel vol onvolkomenheden is, nog steeds een drievoudige A. Assassino Credici CUATTRO het is daarom gratis beschikbaar vanaf 12 december al 18 december 2017.

Assassin Credici gratis van 12 tot 18 december

Dus wees voorzichtig, markeer de datums op je mooie Google-kalender om de weggeefactie van de komende dagen op AC4 niet te missen. We zullen het artikel hoe dan ook bijwerken en we zullen een respam uitvoeren op de pagina van de vleermuis voor de meest renco ... Lui.

Om beide spellen in te wisselen, volgt u gewoon de gebruikelijke manier MAGISCHE LINK GELUK. Vanzelfsprekend kunnen de games worden ingewisseld Uplay, het eigen digitale leveringsplatform.

Hier de officiële bron van de release.