Een nieuwe update over game-ontwikkeling is vrijgegeven voor de bakker Bebloede: Ritual of the Night, het nieuwe spel van koji Igarashi, de man achter Castlevania. IGA heeft aangekondigd dat in de game beschikbaar zal zijn verschillende kostuums om de hoofdrolspeler aan te passen, Miriam.

In de video die werd gedeeld met de update, werden ze ook als preview weergegeven nieuwe wapens die verkrijgbaar zal zijn in Bloodstained.

"Alle wapens die je kunt zien in de video zijn zojuist toegevoegd. Er is een zwaard van vuur, een bijl met twee handen en andere soorten wapens. Er is zelfs een meidgroep die lijkt op die in Akihabara.

We hebben deze dingen niet eerder vandaag getoond, we konden eigenlijk haarstijlen en sjaals veranderen. Miariam lijkt heel anders wanneer het kapsel van het haar verandert. Deze nieuwe snit ziet er erg fel uit!

Verder hebben we een blik op de drie stukken uit "konijntje"- een hoofdband, een sjaal en enkele laarzen. Ik vind het een smaakvolle look ...

Dit systeem is een andere manier om het spel aan te passen, en ik hoop dat je plezier zult hebben.

We hebben ook een nieuwe vijand om je te laten zien: de gigantische rat. Als ik me middeleeuws Europa voorstel, denk ik altijd aan ratten. Dit kan een stereotype zijn, maar we moeten natuurlijk ook een rattenvijand in ons spel opnemen. "