bloodborne het is een paar jaar geleden uitgebracht maar er lijken nog steeds verborgen geheimen in de code te zitten. Alleen vorige week werd een schepsel dat nog nooit eerder was opgenomen gevonden in een kelkkerker. Nu, dankzij a datamining, we weten dat er zeker wat extra dingen op de schijf staan, niet toegankelijk zijn en nooit worden gebruikt.

Sanadsk, dat naam heeft gemaakt voor de datamining van de Souls-games, is begonnen met het graven in Bloodborne en heeft enkele van de personages en modellen ontdekt die we nog nooit eerder hebben gezien. Ze zijn allemaal te zien in de onderstaande video.

De eerste vijand hier lijkt een baas te zijn, een grote gegolfde gouden hond die er nogal angstaanjagend uitziet. De tweede is een of andere vuurdemon, in de code aangeduid als 'Creeper'. Het is bedekt met onafgewerkte texturen van lage kwaliteit. Er zijn ook twee versies van een personage, een single-head model en een tweekoppig model (hoewel de hoofden eigenlijk gewoon schedels zijn).