Welkom terug sparagnosauri in de Anglo dell 'Accattino, zelfs vandaag schrijf ik je vanaf mobiel om je de "vroeg'.

Helaas is dit niet XCOM Enemy Within of XCOM 2, maar er wordt wel gezegd dat het een titel is van de sage XCOM wat, hoewel niet uitzonderlijk, verdient om gespeeld te worden.

Het Bureau: XCOM Declassified is een third-person shooter-game die zal schitteren in een bepaalde Will die gelukkig niet de klassieke onfeilbare bellocchio zal zijn, maar eerder een individu dat gekweld wordt door demonen uit het verleden die met het bureau zullen werken XCOM. De rest kun je raden.

Dat gezegd hebbende, ik zal je zoals altijd een maaltijd geven MAGISCHE LINK GELUK maar onthoud dat het echte hart van het telefoonboek jou en de manden is die ik je breng, als je mijn werkwoord niet spamt en me niet helpt te scoven, zullen we allemaal terugkeren!

Dus bedankt voor 'Accattino Supreme!

PS: sleutel is inwisselbaar op Steam.