De producent van Square Enix, Shinji Hashimoto, heeft een zeer interessant interview vrijgegeven aan Edamame Arcade Channel. Met de introductie van het nieuwe Japanse kaartspel voor paardengevechten, Final Fantasy Trading Card Game, Hashimoto heeft enkele zeer interessante uitspraken gedaan over het jaar dat fans zich waagden.

"Volgend jaar wordt het dertigjarig jubileum van Final Fantasy en onze teams houden zich bezig met ontwikkeling van nieuwe titels. Volgend jaar zal het heel rijk zijn en nieuwe, opwindende spellen uit de Final Fantasy-serie uitbrengen. Bedankt allemaal voor je steun. "

Onder de nieuwe spellen kan de langverwachte worden remake van Final Fantasy VII, titel waarvoor Shinji Hashimoto werkt als uitvoerend producent.

Bekeken de 'onlangs interesse getoond van Square Enix voor Nintendo Switch, zelfs een remake voor de nieuwste Nintendo-console zou kunnen worden aangekondigd.

Reacties

antwoorden