Atlus heeft aangekondigd dat vanaf 28 februari 2018, spelers zullen niet langer toegang hebben tot de online functies van een van de geweldige spellen gemaakt door From Software. We hebben het over Demon's Souls. Multiplayer Online (co-op en invasie), maar ook het lezen en schrijven van help-berichten, bloedvlekken van andere spelers, spoken en rankings zullen worden geëlimineerd uit het spel als gevolg van het sluiten van de server.

Atlus-personeel wilde de game onthouden beschrijft haar ervaringen ermee. Hier zijn enkele van de volgende:

Versla de dubbele Maneater voor de eerste keer. Het is ook mijn meest trotse en meest frustrerende platina trofee tot nu toe. - Nate Harris, administratief directeur van de verkoop

Ik speelde Demon's Souls op de middelbare school en het was een van de eerste games waar ik een groot gevoel van voldoening voelde na het zien van een moeilijke baas. Ik herinner me dat ik de Ridder van de Toren heb verslagen en dacht: "Jongens, een baasgevecht heeft nog nooit mijn handen geschud sinds ik een kind was." Ook wist ik niet wat er zou gebeuren nadat het altijd een rilling was. Je wist nooit wat hij zich achter de hoek kon verbergen. - Jacob Onofrio, Quality Assurance

Mijn meest memorabele ervaring met Demon's Souls was luisteren naar het wervelende gerommel van Richard terwijl hij hem aan het testen was, hihi. - Rob Stone, QA Lead

Reacties

antwoorden