Eerder deze week speelden spelers vanaf Destiny 2 ze merkten dat ze na het 20-niveau geen ervaring opdeden zoals verwacht. Verdere onderzoeken hebben aangetoond dat Destiny 2 bevatte een verborgen cooldown-systeem die tot het 95% van de verdiende ervaring zijn geëlimineerd. Nu de proeven op tafel liggen, Bungie heeft eindelijk bevestigd hoe het systeem werkt en gelukkig heeft hij het hele ding verwijderd.

Op dit moment neemt de ervaring progressief toe bij het uitvoeren van langere of op de lange termijn gerichte activiteiten, zoals multiplayer-spellen en raids, terwijl het geleidelijk afneemt wanneer activiteiten worden uitgevoerd die snel en herhaaldelijk kunnen worden uitgevoerd, zoals het vermorzelen van openbare evenementen. We zijn niet blij met de resultaten en we hebben hetzelfde gehoord van de community. Met onmiddellijke ingang schakelen we dit systeem uit. In de loop van de komende week zullen we gokgegevens herzien en herzien om ervoor te zorgen dat deze wijzigingen zowel aan uw verwachtingen als aan die van u voldoen.

Kortom, na een beetje gamingtijd, hoewel gamers bleven zien dat ze bijvoorbeeld de 5.000XP verdienden, verdienden ze eigenlijk 50 of iets meer.

Bungie heeft in zijn verklaring het cooldown-systeem niet uitgelegd, hoe vreemd ook. Het is zeker niet te vergelijken met het gruwelijke Star Wars Battlefront II-systeem, dat de aankoop van een nieuwe gokvaluta volledig blokkeerde, maar het is een goede zaak om het te onderzoeken.

Reacties

antwoorden