In het internettijdperk gebruiken we verschillende manieren om de release van nieuwe games te onthullen en Bandai Namco het wilde niet de minste zijn: het Japanse softwarebedrijf heeft in feite een teaser-site waar we kunnen zien een magnetron die, als erop wordt geklikt terwijl de site ons zelf uitnodigt om te doen, er een ei uit laat komen. Niets anders, dat ons echt zonder informatie laat, zo niet dat van een benoeming uitgesteld tot december 4, dag waarop de daadwerkelijke aankondiging zal plaatsvinden.

Bandai Namco is heel voorzichtig geweest over alles, tijdens het analyseren van de broncode van de pagina waar vaak niet-teruggevonden informatie wordt gevonden, deze keer alle belangrijke velden waren wit gelaten, gewoon om elk soort lek of geluid te voorkomen dat alles kan onthullen. De enige aanwijzing kan worden gegeven door de URL, die een mysterieuze "mhaoj"Dat heeft momenteel echter geen betekenis.

Met een ei kon alles alleen aan de nieuwe worden toegeschreven Mijn Tamagotch voor altijd een paar dagen geleden aangekondigd, maar in dit geval lijkt het vreemd om een ​​teasersite te openen die verwijst naar 4 december voor de eigenlijke aankondiging. We moeten gewoon een paar dagen wachten om erachter te komen wat Bandai Namco heeft voor ons in petto.